Succes in Amsterdam

30 oktober 2016

DSCN9519-W1024.jpgGisteren waren we op de Affordable Art Fair in Amsterdam.

Na een rit van 260 km werden we aangenaam verrast door heel veel belangstelling voor de beurs die doorging in de prachtige Kromhouthal.

De stand van Galerie Ganache bevond zich ongeveer in het midden van de hal en was heel stijlvol ingericht.  Dit in tegenstelling tot heel wat andere standen die geen kaas hadden gegeten van presentatie. Annelies had dat heel goed gedaan.

Het aanbod op de beurs was van een noemenswaardig niveau.  De meeste galerijen waren uit Nederland, maar ook galerijen uit België, Duitsland, Japan en Buenos Aires waren present. De opkomst was groot ; het publiek heel verscheiden, jong, oud, sjiek, alternatief, bizar…

DSCN9517-W1024.jpgDe ontvangst door Annelies was zoals verwacht heel hartelijk.  Na 3 lange dagen, was ze nog heel enthousiast en stond ze iedereen graag te woord. Wat voor haar dan ook resulteerde in een mooie verkoop en een aantal opties.  Wij zijn in ieder geval heel tevreden en hopen nog verder met Annelies te kunnen samenwerken.

 

 

 

Meer foto’s op de website : Fotogalerij/Evenementen & expo’s/AAF Amsterdam 2016/

 

Word lid van onze facebookgroep

Ga via Facebook naar onze facebookgroep 'De Bla' en wij maken u graag lid.
Hier ontdekt u nog meer info en leuke weetjes.

Deel deBla

Laat je vrienden en kennissen mee genieten van de nieuwste deBla werken. Deel gerust op facebook, pinterest, twitter, instagram...