Kunstelaere in Galerie A. Blomme

27 augustus 2017

DSCN9744

Binnenkort gaat de Groepstentoonstelling ‘Kunstelaere’ van start !

‘Kunstelaere’ oftewel ‘Kunst in Roeselare’ is een project van 4 bevriende kunstenaars die elk met hun eigen specialiteit samen de handen in elkaar hebben geslaan.

Etienne Desmet kennen we van OOkunst in Kortemark.

OOkunst is de kunstkring die de alombekende Kunstroute van Kortemark organiseert.  Aan deze Kunstroute mocht Geert in 2014 meedoen.  Etienne, die semi-abstracte schilderijen maakt,  contacteerde ons met de vraag samen in Roeselare te exposeren.  Dat moest hij geen 2 keer vragen.

Samen met zijn vriend Yvan Chys, een keramist uit Gits en Sebastiaan Coppens, een glaskunstenaar uit Affligem, (ook bekenden van de Kunstroute in Kortemark) werden de plannen gesmeed om ‘Kunstelaere’ uit de grond te stampen.

Nu twee vergaderingen later, is het brainstormen achter de rug.  Het drukwerk is klaar, de drankjes en hapjes zijn besproken.  Alle taken zijn verdeeld en iedereen zit op dezelfde golflengte.  Samen willen we een mooie tentoonstelling neerzetten en genieten van de interesse, de feedback, de commentaren maar vooral van de kunst en de gezelligheid.

 

De xpo start met een nocturne op vrijdag 29 september.  Van 19 tot 22 uur worden de bezoekers door ons persoonlijk en met een hapje en een drankje verwelkomd.

De tentoonstelling loopt tot en met zondag 8 oktober 2017 en is elke dag open van 11 tot 18 uur.

Word lid van onze facebookgroep

Ga via Facebook naar onze facebookgroep 'De Bla' en wij maken u graag lid.
Hier ontdekt u nog meer info en leuke weetjes.

Deel deBla

Laat je vrienden en kennissen mee genieten van de nieuwste deBla werken. Deel gerust op facebook, pinterest, twitter, instagram...