Amsterdam, here we come

2 oktober 2016

affordable-art-fair-amsterdamOp uitnodiging van Annelies van Galerie Ganache in Gent, doen we mee aan de elfde editie van de Affordable Art Fair in Amsterdam.

Van 27 tot en met 30 oktober 2016 presenteren meer dan 65 (inter)nationale galerijen duizenden kunstwerken tussen de 100 en 6000 euro, waaronder nu dus ook een selectie van Geert’s werk.

 

 

anneliesAnnelies, de vrouw achter Galerie Ganache, is letterlijk en figuurlijk de architect van het concept van de galerie. Haar doel is een warme plek in het centrum van Gent te zijn waar mensen samenkomen en graag vertoeven. Ze wil de bezoeker verrassen en iets nieuws laten ontdekken.

De Galerie wil een platform bieden aan zowel jong opkomend talent als aan gevestigde kunstenaars. Annelies ziet de galerij als een lab voor vernieuwing waarbij hedendaagse kunstenaars de vrijheid krijgen om te experimenteren in een fris en authentiek kader.

Ganache representeert op haar beurt de Belgische chocolade. Annelies wil met Galerie Ganache de ambachtelijke manier van werken ondersteunen. De producten uit het assortiment zijn stuk voor stuk 100% artisanaal gemaakt met enkel de beste ingrediënten.

Na een eerste kennismaking en een leuke babbel in Gent, kwam Annelies bij ons thuis een aantal schilderijen selecteren voor AAF Amsterdam.  Het werd een leuke namiddag en al snel werd een mooie keuze gemaakt.

Amsterdam, here we come…

 

 

 

Word lid van onze facebookgroep

Ga via Facebook naar onze facebookgroep 'De Bla' en wij maken u graag lid.
Hier ontdekt u nog meer info en leuke weetjes.

Deel deBla

Laat je vrienden en kennissen mee genieten van de nieuwste deBla werken. Deel gerust op facebook, pinterest, twitter, instagram...