In d’Halve Maan

8570 Ingooigem
Ingooigemplaats 44

Van 01/05/2019 t.e.m. 30/06/2019

Openingsuren:

donderdag tot maandag : 11u30-22u00
gesloten op dinsdag en woensdag


Vanaf 1 mei stelt Geert een tiental schilderijen tentoon in het vernieuwde café/restaurant 'In d'Halve Maan' in Ingooigem.
'In d'Halve Maan' is een leuk café met eetgelegenheid en draagt al een hele geschiedenis met zich mee.

Het 138 jaar oude dorpscafé 'In D’Halve Maan' werd dit jaar heropend na drie jaar leegstand. De gewezen schooldirectrice An Demets (50) uit Kortrijk, ruilde na 28 jaar haar schoolboeken voor de toog in.
'In D’Halve Maan' is een begrip in de streek. De herberg opende in 1880, met Sidonia Bossuyt als eerste waardin. Haar man Petrus Duprez was er tot zijn overlijden karrenwielenmaker. De familie stond er met vier generaties achter de toog. In 2015 sloot de zaak de deuren. Eigenaar-brouwerij Verhaeghe uit Vichte bleef niet bij de pakken zitten en liet het dorpscafé in Ingooigem grondig renoveren. Niet alleen het interieur kreeg een opknapbeurt. De gewezen schrijnwerkerij bij het café werd heringericht als overdekt terras, de toiletten zijn vernieuwd, het bijgebouw kreeg een nieuw dak en de binnenkoer is heraangelegd.

In 'In d'Halve Maan' kan je genieten van kleine hapjes tot grootmoeders gerechten en nieuwe wereldkeuken. Een bezoekje meer dan waard !


Meer info:
indhalvemaan.be/


Word lid van onze facebookgroep

Ga via Facebook naar onze facebookgroep 'De Bla' en wij maken u graag lid.
Hier ontdekt u nog meer info en leuke weetjes.

Deel deBla

Laat je vrienden en kennissen mee genieten van de nieuwste deBla werken. Deel gerust op facebook, pinterest, twitter, instagram...